• A+

  • A

  • A-

Senaste nyheterna 

 

27/5-2024

Pridefika på Kulturnatten 31 maj! 

RES kontor på Centraltorget 1, klockan 15:00-20:00 - Välkommen in!

RES öppnar kontoret i prideskrud och välkomnar alla in på gott fika. Man erbjuder skönt häng, roliga giveaways och pride-pimpning i form av tatueringar och sminkstenar. Det finns möjlighet att få veta mer om sponsring genom Powerbank och hur det kan bidra till ett mer inkluderande samhälle. 

Du träffar Leon Lee och Eric Singhroy från RES som är del av RES interna nätverk RiSE. RES har idag fem interna nätverk som finns till för att skapa en inkluderande miljö för alla RES-medarbetare över hela världen. RiSE jobbar med att synliggöra utmaningar som människor inom HBTQI+ kan stå inför. Syftet är att alla ska kunna känna sig trygga och stärkta på jobbet, så att alla kan ta med hela sig själv till arbetsplatsen. Detta gör att alla då kan uppnå sin fulla potential, vilket skapar goda förutsättningar för RES att uppnå visionen om en framtid där alla har tillgång till prisvärd fossilfri energi.

– Eftersom RES är närvarande i Ånge vindkraft- och vätgasprojekt känns det naturligt för oss att bidra med det vi kan inom det vi brinner för - att skapa en inkluderande gemenskap. Vi tror att om alla som bor i Ånge kan vara hela sig själva och bli accepterade för den de är, så kommer hela Ånge att gagnas av det, säger Leon.

På plats finns också Rasmus Adelswärd som är projektledare för Storåsen vind. Han berättar gärna om planerna för Storåsen och svarar på frågor om möjlighet till lokal utveckling och återbäring till bygden. 

Kom in och var dig själv, ta en fika och häng ett tag. Vi ses!